Steentapijt voor buiten.

Steentapijt voor buiten

Steentapijt buiten, sterk en gemakkelijk in onderhoud.

Steentapijt voor buiten is een ideaal vloersysteem.  Steentapijt wordt de dag van vandaag UV behandeld en is verkrijgbaar in zeer veel kleuren. Het is kleurvast en kan perfect buiten geplaatst worden.

Buiten kan men uiteraard ook werken met marmertapijt en graniettapijt.

Marmer- en graniettapijt zijn niet kunstmatig gekleurd en vandaar beschikbaar in natuurtinten.  De meest courante tinten zijn grijs en beige.

Kan perfect dienen voor terrassen, opritten (belastbaar voor wagenverkeer), balkons en rond bomen en beplanting. Er kan mooi aangewerkt worden tegen bestaande borduren zoals vb blauwe steen of klinkers.

Steentapijt, marmertapijt en graniettapijt is anti-slip en dus uiterst geschikt voor buiten.  Naast vorstbestendig, is het ook bestendig tegen mos aangroei.

In tegenstelling tot opritten gemaakt van asfalt, klinkers of polybeton, blijven er op grindvloeren geen plassen liggen. Grindvloeren voor buiten moeten temperatuur verschillen kunnen opvangen.  Vooral in de zomer wanneer er een koele regenbui valt na een zonnige dag, moet er voldoende flexibiliteit zijn.  Daarom werkt EPOXY-DESIGN altijd met een taai-elastische epoxy voor buiten en wordt het steentapijt niet geseald.

Steentapijt van EPOXY-DESIGN voor buiten is super in onderhoud: borstelen of  met de hoge druk reiniger zuiver maken.

Welke ondergrond?

Steentapijt, marmertapijt en graniettapijt kan op strakke en droge ondergrond als beton, chape, tegel, roofing.  Aangeduwde dolomiet is tevens een goede basis om verder op te bouwen.

Flexibel en bestand tegen scheuren en barsten.

De dikte van een steentapijt, marmertapijt of graniettapijt voor buiten ligt gemiddeld tussen 6 en 10mm.

Steentapijt voor buiten

Steentapijt voor buiten is kleurvast en vorstbestendig.

Meld je hier aan voor een plaatsbezoek en GRATIS offerte:

Volledige naam *

Emailadres *

Telefoon

Plaats

Informatie over de vloer

Aantal m2

Staat van de vloer

Ouderdom vloer

Bestaande vloer

Andere opmerkingen

©copyright/Philip & Nathalie Kennes/2015