Steentapijt voor buiten.

Steentapijt voor buiten

Sterk en gemakkelijk in onderhoud.

Steentapijt is een ideaal vloersysteem voor buiten toepassingen.  Steentapijt wordt de dag van vandaag UV behandeld en is verkrijgbaar in zeer veel kleuren. Het is kleurvast en kan perfect buiten geplaatst worden.

Buiten kan men uiteraard ook werken met marmertapijt.

Marmer- en graniettapijt zijn niet kunstmatig gekleurd en vandaar beschikbaar in natuurtinten.  De meest courante tinten zijn grijs en beige.

Kan perfect dienen voor terrassen, opritten (belastbaar voor wagenverkeer), balkons, trappen en rond bomen en beplanting. Er kan mooi aangewerkt worden tegen bestaande borduren zoals vb blauwe steen of klinkers.

Steentapijt en marmertapijt is anti-slip en dus uiterst geschikt voor buiten. Bovendien is het ook bestendig tegen mos aangroei.

In tegenstelling tot opritten gemaakt van asfalt, klinkers of polybeton, blijven er op grindvloeren geen plassen liggen. Grindvloeren voor buiten moeten temperatuur verschillen kunnen opvangen.  Vooral in de zomer wanneer er een koele regenbui valt na een zonnige dag, moet er voldoende flexibiliteit zijn.  Daarom werkt EPOXY-DESIGN altijd met niet vergelende PU of met taai-elastische epoxy voor buiten.

Waarom wordt steentapijt bij buitentoepassingen niet geseald?

Buiten wordt steentapijt niet geseald om het vorstbestendig te maken.

Steentapijt van EPOXY-DESIGN voor buiten is super in onderhoud: borstelen of  met de hoge druk reiniger zuiver maken.

Welke ondergrond?

Steentapijt en marmertapijt  kan aangebracht worden op een stabiele, strakke en droge ondergrond zoals beton, chape, tegel, roofing of split.  Aangeduwde dolomiet is tevens een goede basis om verder op te bouwen.

Flexibel en bestand tegen scheuren en barsten.

De dikte van steentapijt en marmertapijt voor buiten ligt gemiddeld tussen 6 en 10mm.

Steentapijt voor buiten

Kleurvast en vorstbestendig.

Epoxy-Design#Pimpuwvloer

  Volledige naam *

  Emailadres *

  Telefoon

  Plaats

  Informatie over de vloer

  Aantal m2

  Staat van de vloer

  Ouderdom vloer

  Bestaande vloer

  Andere opmerkingen

  ©copyright/Philip & Nathalie Kennes/2020