TERRALAVA® de Brut Nature onder de gietvloeren

TERRALAVA® de Brut Nature onder de gietvloeren

TERRALAVA® de Brut Nature onder de gietvloeren.

Brut Nature is Champagne of Cava waar geen suiker aan toegevoegd is.

De laatste tijd hoor je steeds vaker dat suiker heel erg slecht voor ons is. De voedingsindustrie stopt overal suiker in. Vooral high fructose corn syrup suiker (hfcs) zou een grote boosdoener zijn. Vijf redenen waarom suiker een stille killer is, lees je hier.

Vandaar maken wij graag de vergelijking van Brut Nature met TERRALAVA®, want deze gietvloeren zijn vrij van cement, solventen en vluchtige organische stoffen, afgekort VOS.

TERRALAVA® de Brute Nature onder de gietvloeren

De Brut Nature onder de gietvloeren en van nature een beetje brut.

Deze milieuvriendelijke gietvloeren zijn geen kunstharsvloeren en hebben dus ook niet die eerder kunstmatige afwerking, maar wel een meer natuurlijk ogend aspect.

TERRALAVA® gietvloeren zien er op een subtiele manier toch een beetje ‘brut’ uit en zijn de meer stoere versie van de klassieke, spiegelgladde epoxy en PU gietvloeren.

Verkrijgbaar in unieke en natuurlijke kleuren, alsook in prachtige betonlook.

De Brut Nature onder de gietvloeren…

“Bubbels? Dan het liefst Brut Nature… Sprankelend zuiver,  telkens een feestje in het glas.  En zo denken wij ook over het prachtig ecologisch product TERRALAVA®, de Brut Nature onder de gietvloeren.        Wij toasten bewust graag op uw en onze gezondheid!”

Philip en Nathalie Kennes,  Gietvloeren met KennEs van zaken!

Vul hieronder even uw gegevens in en vraag uw offerte voor een ecologische, milieuvriendelijke, oersterke en zeer krasbestendige gietvloer op basis van lava-residu.

  Volledige naam *

  Emailadres *

  Telefoon

  Plaats

  Informatie over de vloer

  Aantal m2

  Staat van de vloer

  Ouderdom vloer

  Bestaande vloer

  Andere opmerkingen

  ©copyright/Philip & Nathalie Kennes/2019