Onderhoud van epoxy vloeren

Steentapijt en epoxy gietvloeren in Limburg

Steentapijt en epoxy gietvloeren in Limburg

Uw partner voor steentapijt en epoxy gietvloeren in Limburg is EPOXY-DESIGN in Tessenderlo gevestigd.  Met meer dan 20 jaar ervaring op vlak van epoxy gietvloeren en  steentapijt is EPOXY-DESIGN ook pionier in het plaatsen van marmertapijt.

EPOXY-DESIGN dankt de talrijke bezoekers op de stand van de Bouwinnovatie te Hasselt.  Nogmaals is gebleken hoe groot de interesse voor steentapijt en epoxy gietvloeren in Limburg is.  Het is duidelijk dat de bouwer of verbouwer een vloer waar op geleefd mag worden.

Naast het visueel aspect, weegt vooral de praktische kant door van de hedendaagse bouwheer.

De bouwheer wilt een sterke vloer, een vloer die tegen een stootje kan als er eens een bord of pot mayonaise valt.  De bouwheer wil een strakke vloer,  een steentapijt of epoxy gietvloer die zoveel mogelijk naadloos doorheen de hele woning doorloopt.

De bouwheer wil een krasbestendige vloer, een steentapijt  die geen krasjes gaat vertonen wanneer hun schattige viervoeters over de vloer rennen.

De bouwheer wil een diervriendelijke vloer, een vloer die bestand is tegen “kleine ongelukjes” van woef en konsoorten.

Bij pups en oudere huisdieren is een plasje (of meer) niet uitgesloten en moet gemakkelijk op te kuisen zijn. : een geseald steentapijt of epoxy gietvloer.

De bouwheer wil een onderhoudsvriendelijke vloer, een vloer die er niet meteen vuil uit ziet wanneer de kinderen naar binnen komen gerend na het ravotten in de tuin : een geseald steentapijt of betonlook epoxy gietvloer.

Steeds meer weet de bouwheer de weg te vinden naar steentapijt en epoxy gietvloeren omwille van al hun troeven.

Wie al geniet van een steentapijt, of een steentapijt op basis van marmer of graniet, m.a.w. een marmertapijt of graniettapijt, draagt zijn of haar vloer een warm hart toe omwille van de vele voordelen ervan.

Steentapijt en epoxy gietvloeren in Limburg

 

Steentapijt en epoxy gietvloeren in Limburg

Steentapijt en epoxy gietvloeren in Limburg

Steentapijt en epoxy gietvloeren in Limburg

EPOXY-DESIGN uit het Limburgse Tessenderlo biedt de hedendaagse bouwheer steentapijt, marmertapijt, graniettapijt en epoxy gietvloeren voor het leven!

Heb je nog vragen na het lezen van deze blog?

 

Volledige naam *

Emailadres *

Telefoon

Plaats

Informatie over de vloer

Aantal m2

Staat van de vloer

Ouderdom vloer

Bestaande vloer

Andere opmerkingen