Graniettapijt prijzen ervaringen limburg onderhoud goedkoop

EPOXY-DESIGN uw partner in steentapijt en epoxy gietvloeren, marmertapijt en graniettapijt in Limburg

EPOXY-DESIGN uw partner in steentapijt en epoxy gietvloeren, marmertapijt en graniettapijt in Limburg

EPOXY-DESIGN, uw specialist in steentapijt, marmertapijt, graniettapijt, troffelvloeren en epoxy gietvloeren!

EPOXY-DESIGN staat voor meer dan 21 jaar ERVARING; velen beginnen met het plaatsen van steentapijt en epoxy gietvloeren, velen stoppen met het plaatsen van  steentapijt en epoxy gietvloeren.  

Opgeven staat niet in het woordenboek van Philip Kennes van EPOXY-DESIGN, vandaar is hij met vallen en vooral weer opstaan, doorgegroeid als een expert in het plaatsen van steentapijt en epoxy gietvloeren.
EPOXY-DESIGN staat voor meer dan 21 jaar KWALITEIT; Philip Kennes van EPOXY-DESIGN plaatst elk steentapijt of epoxy gietvloer alsof hij voor zichzelf een steentapijt of epoxy gietvloer plaatst.  

Er wordt niet tegen de klok gewerkt, kwantiteit is niet de norm, KWALITEIT wel.  Naast het degelijk steentapijt biedt EPOXY-DESIGN ook marmertapijt en graniettapijt, omwille van de duurzaamheid ervan.
EPOXY-DESIGN staat voor meer dan 21 jaar PROFESSIONALITEIT; dit begint met het snel en persoonlijk opvolgen van aanvragen, tot op tijd aankomen bij een plaatsbezoek.  

Geen weken wachten om een offerte te bieden en deze ook duidelijk en zo compleet mogelijk op te stellen, zodat de klant nadien niet voor verrassingen komt te staan.  

De epoxy gietvloer of steentapijt, marmertapijt of graniettapijt aanbrengen volgens de kunst van de regel en mocht er al eens iets mislopen tijdens de plaatsing – het blijft immers handwerk- dan wordt het probleem meteen besproken met de klant en worden de nodige maatregelen getroffen in ieders voordeel.
EPOXY-DESIGN staat voor meer dan 21 jaar VAKKENNIS; een plaatsbezoek is altijd gewenst, daar ieder project anders.  

In samenspraak met de bouwheer wordt besproken wat voor hem het beste vloersysteem is, of het nu gaat over steentapijt, marmertapijt, graniettapijt of epoxy gietvloer.  

Deze wordt dan met componenten van de hoogste kwaliteit samengesteld en in de nodige stappen aangebracht.
EPOXY-DESIGN staat voor meer dan 21 jaar KLANTENSERVICE; EPOXY-DESIGN is een kleine firma waardoor ieder project van a tot z persoonlijk gevolgd wordt.  

De klanten weten dat en weten de persoonlijk “touch” te waarderen, wanneer  Philip of Nathalie hen te woord staan wanneer er vragen of opmerkingen zijn.

EPOXY-DESIGN uw partner in steentapijt en epoxy gietvloeren, marmertapijt en graniettapijt in Limburg

Epoxy-Design, uw partner in steentapijt, epoxy gietvloeren, marmertapijt en graniettapijt in Limburg

Epoxy-Design, uw partner in steentapijt, epoxy gietvloeren, marmertapijt en graniettapijt in Limburg

 

Heb je nog vragen na het lezen van deze blog?

  Volledige naam *

  Emailadres *

  Telefoon

  Plaats

  Informatie over de vloer

  Aantal m2

  Staat van de vloer

  Ouderdom vloer

  Bestaande vloer

  Andere opmerkingen

  copywright/Philip en Nathalie Kennes EPOXY-DESIGN 2015